Hem SKOLNIVÅEFTERGYMNASIAL UTBILDNING Öka försäljningen med kraften i digital teknik – ny bok

Öka försäljningen med kraften i digital teknik – ny bok

Publicerat av: Redaktionen

Kundernas förändrade konsumtionsmönster kräver att företagen arbetar med nya strategier för att lyckas med sin försäljning.

Den nya boken E-handel i praktiken – från strategi till affärsnytta är en handbok för att maximera företagets vinst.

Teori – praktik – lönsamhet, boken innehåller alla grundpelare till hur företag ska arbeta för att lyckas optimera sin e-handel.

E-handel i praktiken – från strategi till affärsnytta utgår från att e-handel är ett affärsprojekt som involverar hela företagets affär och lönsamhet. Den digitala transformationen kräver ett medvetet strategisk arbete samt att organisationen har verktyg för att ta sig dit.

  • Öka försäljningen med kraften i digital teknik – ny bok

    Författare: Hanna-Karin Grensman

    – Boken talar inte bara om vad du behöver göra för att uppnå affärsnytta, boken lär dig hur du ska göra det, säger Hanna-Karin Grensman, författare.

Boken passar både nya som rutinerade e-handlare. Den skapar en djupare förståelse för e-handels strategiska arbete och hur strategierna ska omsättas i verkligheten.

  • – Det bästa med boken är att den innehåller både teoretiska modeller och praktiska tekniker – allt för att läsaren ska kunna utföra de aktiviteter som krävs för att lyckas med e-handel och digitala strategier, säger Hanna-Karin Grensman, författare.

Författaren Hanna-Karin Grensman har en djup kunskap inom digitalt arbete utifrån en bakgrund som affärsutvecklare i it-branschen. Hon är en van talare och inspiratör – och har under de senaste 10 åren arbetat som lärare på yrkeshögskolan med ett flertal utbildningar inom it och e-handel.

Boken förklarar hur du bygger upp din e-handel från scratch, allt från val av e-plattform, betallösningar och webbserver till hur du designar och sökmotoroptimerar din e-handel. Den presenterar även hur du på bästa sätt driver trafik till sidan (genom t.ex. social selling och annonsering) samt hur du mäter dina digitala marknadsaktiviteter.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>