Välkommen att delta under det västsvenska SOM-seminariet 2021
Hem ANNONS Välkommen till västsvenska SOM-seminariet 2021

Välkommen till västsvenska SOM-seminariet 2021

Publicerat av: Redaktionen

SOM-institutet vid Göteborgs universitet bjuder in dig som journalist att närvara under det västsvenska SOM-seminariet 2021.

Seminariet äger rum den 10 december mellan 09:30 och 12:00, i Torgny Segerstedtsalen, universitetets huvudbyggnad, Vasaplatsen 1, Göteborg.

Välkommen att delta under det västsvenska SOM-seminariet 2021

Göteborgs universitet

Under seminariet avrapporteras och analyseras delar av SOM-undersökningen i Västra Götaland 2020. Vi presenterar och förklarar medborgarnas tankar och åsikter inom en rad olika relevanta områden. Första programpunkten ger en bred överblick över vad som är viktigt i regionen idag och hur detta förändrats över tid, och därefter sker djupdykningar i medborgarnas åsikter kring infrastruktur, arbetsmarknad, hälsa- och sjukvård samt arkitektur. Seminariet riktar sig i första hand till medarbetare inom Västra Götalandsregionen men journalister är välkomna att bevaka seminariet för allmänhetens räkning.

Seminariet fungerar också som boksläpp för forskarantologin Alltid måndag? – med sju kapitel om samhällsutvecklingen i Västsverige och ett särskilt fokus på arbetsliv. Boken delas ut till alla närvarande under seminariet och blir efter seminariets slut fritt tillgänglig via SOM-institutets webb.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>