Hem EVENT ​Haninge värd för internationella skolkonferensen researchED 2020

​Haninge värd för internationella skolkonferensen researchED 2020

Publicerat av: Redaktionen

Haninge kommun kommer återigen stå värd för den internationella skolkonferensen researchED.

På konferensen medverkar både nationella och internationella talare.

Inbjudna är lärare, skolledare och andra som är intresserade av skolutveckling från hela Sverige och många andra länder. Temat är som alltid att utveckla kvalitet i undervisning. Redan nu är 75 procent av biljetterna till konferensen bokade. Värdefulla diskussioner om skolans nutid och framtid utlovas.

​Haninge värd för internationella skolkonferensen researchED 2020

– Det är väldigt roligt att vi kan fortsätta vårt samarbete med researchED och det ger oss ett tillfälle att lyfta fram vårt forsknings- och utvecklingsarbete och lära av andra. Det är hedrande att så många vill komma hit och medverka, säger Henrik Lindh, utbildningsdirektör i Haninge kommun.

– Vi är jätteglada över att vi återigen fått förtroendet att leda denna internationella konferens, det är ett kvitto på att vi gör ett bra jobb och att ämnena lockar till dialog, säger Eva Hartell, samordnare för researchED.

– Skolan är för mig den absolut viktigaste frågan för Haninge kommun. Att Haninge tillsammans med Tyresö fått äran att återigen stå som värd för denna konferens är därför oerhört glädjande. Det ger möjlighet till kompetensutveckling och ett kollegialt lärande som stärker våra möjligheter att ytterligare utveckla kvaliteten i undervisningen vi bedriver på våra skolor, säger Tobias Hammarberg (L), ordförande i grund- och förskolenämnden.

Som vanligt har vi satt ihop en imponerande talarlista med bland andra: Lisa Björklund Boistrup, Paul Kirschner, Barbara Wasson, Efrat Furst, Anders Jönsson, Arnold Pears, Åsa Plesner och Maria Jarlsdotter och Elisabet Nihlfors

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>