Hem SFI ​Nytt läromedel i SFI B!

​Nytt läromedel i SFI B!

Publicerat av: Redaktionen

Nu finns vårt nya läromedel i SFI B ute!

Det är ett komplett läromedel som består av bok, lärarhandledning med pedagogiska tips, inspelade texter, ordlistor samt övningsuppgifter.

​Nytt läromedel i SFI B!

Texterna i boken utgår från autentiska språksituationer och det språkbehov författarnas elever gett uttryck för. De är dessutom tydligt indelade i genrer.

Alla kapitel är indelade i en start- och en fortsättningsdel utifrån svårighetsgrad för att kunna passa både elever i början av B-kursen likväl som de elever som närmar sig C-kursen.

Boken är skriven av Karin Borg och Lina Landberg.

Den är baserad på samtida forskning inom andraspråkinlärning och hur den grammatiska utvecklingen hos andraspråksinläraren sker samt på författarnas mångåriga erfarenhet som SFI-lärare.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>