Häng nu med gymnaiseelever i Partille till YESBOX!
Hem SKOLNIVÅGYMNASIUM Häng nu med gymnaiseelever i Partille till YESBOX!

Häng nu med gymnaiseelever i Partille till YESBOX!

Publicerat av: Redaktionen

Häng med Partille kommuns gymnasieelever till YESBOX – Home och Entrepreneurs i Göteborg och prata företagsamhet med eleverna och om kommunens satsning på ungt företagande med representanter från kommunen, Ung Företagsamhet och Drivhuset.

Varje år erbjuder Partille kommun elever i årskurs 3 på gymnasiet möjlighet att driva egna UF-företag.

Ungdomar mellan 15 och 19 år i Partille erbjuds även möjligheten att testa att driva företag på sommaren inom konceptet Ung Sommarföretagare.

För att få fler elever intresserade av att driva UF-företag tar vi med alla elever i årskurs 2 på gymnasiet till YESBOX – Home och Entrepreneurs i Göteborg i februari. Där får de träffa representanter från Ung Företagsamhet som står bakom UF-företagskonceptet och Drivhuset som håller i programmet Ung Sommarföretagare på uppdrag av Partille kommun. Eleverna får även delta i en inspirerande workshop.

För att de cirka 120 eleverna ska få ut så mycket som möjligt av tillfället och workshopen delas de upp i två grupper som bussas till YESBOX onsdagen den 22 februari och torsdagen den 23 februari.

Häng nu med gymnaiseelever i Partille till YESBOX!Onsdagen den 22/2 är det klasserna FT21 (fordon), SA21a (samhäll) och NA21 (natur).

  • Buss hämtar upp kl. 08:00 utanför Kulturum i Partille och kör till Yesbox i Göteborg.
  • Buss hämtar upp kl. 10:30 utanför Yesbox och kör tillbaka till Kulturum.

Torsdagen den 23/2 är det BA21 (bygg), EE21 (el), SA21b (samhäll) och ES21 (estet musik).

  • Buss hämtar upp kl. 08:00 utanför Kulturum i Partille och kör till Yesbox i Göteborg.
  • Buss hämtar upp kl. 10:30 utanför Yesbox och kör tillbaka till Kulturum.

Inbjudan att hänga med till YESBOX

Media har möjlighet att hänga med på någon av bussarna till YESBOX för uppmärksamma tillfället och prata företagsamhet med eleverna och om satsningen på ungt företagande med representanter från Partille kommun, Ung Företagsamhet och Drivhuset.

Anmäl dig till Marieke Wolter, näringslivsansvarig i Partille kommun, om du vill delta!

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>