Hem NYHETER Adobe sänker priset på Creative Cloud för studerande och lärare

Adobe sänker priset på Creative Cloud för studerande och lärare

Publicerat av: Redaktionen

Nu sänker Adobe priset på Creative Cloud-licenser för studerande och lärare.

Skolor eller andra utbildningsinstitutioner som köper minst 500 licenser betalar från och med nu 43 kronor per år och användare för hela produktsviten, som innehåller verktyg som Photoshop och Premiere Pro.

Adobe sänker priset på Creative Cloud för studerande och lärare

Adobe har som ambition att stödja kreativ problemlösning i lärandesammanhang över hela världen. Därför sänker företaget nu priset på Creative Cloud-licenser för studerande och lärare. Creative Cloud finns tillgängligt både för dator och mobil och innehåller några av världens mest använda program för kreativitet, som Photoshop, Illustrator och Premiere.

Priset för licenser för 500 användare är 21 524 kronor (2.495 dollar) om året, vilket motsvarar ungefär 43 kronor per licens.

Läs om Adobe Creative Cloud för utbildningar här.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>