Prototypverkstaden på Södertälje Science Park håller öppet hela hösten
Hem EVENT Prototypverkstaden på Södertälje Science Park håller öppet hela hösten

Prototypverkstaden på Södertälje Science Park håller öppet hela hösten

Publicerat av: Redaktionen

Nu öppnar äntligen prototypverkstaden på Södertälje Science Park för allmänheten igen.

Varje torsdag hela hösten mellan 16.00 till 20.00 är verkstaden öppen för alla som vill lära sig mer om 3D-printing och prototypande.

Prototypverkstaden på Södertälje Science Park håller öppet hela höstenUnder pandemin har prototypverkstaden på Södertälje Science Park haft begränsade öppettider. Nu är den äntligen redo att ta emot besökare igen. Varje torsdag välkomnas besökare att testa på 3D-printing.

Denna höst är det extra stort fokus på producerande företag, som är välkomna att lära sig mer om hur prototypande och 3D-utskrifter kan effektivisera produktion. Dessutom kan företag lära sig mer om att jobba nära högskolan och med studenter.

Det är kostnadsfritt att delta och alla är välkomna – oavsett om man är företagare, student eller bara nyfiken.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>