Allbry fick fyra drakar på kroken och tar med sig en miljon kronor i investerat kapital
Hem HÄLSA Allbry fick fyra drakar på kroken och tar nu med sig en miljon kronor i investerat kapital

Allbry fick fyra drakar på kroken och tar nu med sig en miljon kronor i investerat kapital

Publicerat av: Redaktionen

Allbry har som mål att revolutionera elevhälsan genom sin digitala elevhälsoplattform.

Idag kan Allbry meddela att man säkrat en investering på en miljon kronor efter sin medverkan i SVT-programmet Draknästet.

Investeringen kommer till att användas för att stärka Allbrys pågående arbete i att utveckla en elevhälsotjänst som ökar möjligheten för fler elever att få stöd från skolans psykosociala insatser. Den psykiska ohälsans utveckling bland barn och unga tillhör vår tids största utmaningar. Vi behöver hitta nya sätt att angripa denna utmaning och skolan bär ett stort ansvar.

Allbry fick fyra drakar på kroken och tar med sig en miljon kronor i investerat kapital

Allbry har som mål att revolutionera elevhälsan genom sin digitala elevhälsoplattform. Idag kan Allbry meddela att man säkrat en investering på en miljon kronor efter sin medverkan i SVT-programmet Draknästet.

– Vi är otroligt tacksamma och glada över att ha fått en investering från drakarna. Denna investering bekräftar att elevhälsans arbete måste moderniseras och att Allbry banat väg för en sådan utveckling, säger Cem Celepli Atci, grundare och VD för Allbry.

Via Allbrys elevhälsoplattform kan eleverna och skolans elevhälsa chatta, boka samtal och besvara enkäter och check-ins. Plattformen samlar också insiktsfull data.

Med plattformen som grund får elevhälsan tillsammans med skolledning i tidigt skede en tydlig överblick av klassernas och skolans orosnivå, vilka samtalsämnen som berörs i kontakten med elevhälsan samt hur och när eleverna tar kontakt.

Allbry har skapat en tjänst som på kort tid nått stor framgång. Med drakarnas investering i Allbry kommer företaget kunna utveckla sin tjänst ytterligare och erbjuda trygga, innovativa och kostnadseffektiva lösningar för en modern och tillgänglig elevhälsa.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>