Allbry finns via ILT Education i hela Sverige
Hem HÄLSA Allbry finns via ILT Education över hela Sverige

Allbry finns via ILT Education över hela Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Allbry har sedan starten drivits av övertygelsen att alla unga har rätt att må bra.

Det påverkar vad vi gör men också hur vi gör det. Rätten till god psykisk hälsa för alla är grunden som vi skapat Allbrys olika tjänster kring.

Det handlar om att skapa en likvärdig elevhälsa med hög tillgänglighet så att elever kan söka stöd på sina villkor och samtidigt avlasta elevhälsopersonalen.

Allbry finns via ILT Education i hela Sverige

Via ILT Education kan man ansluta sig till Allbry i över 290 kommuner runt om i Sverige.

Ett annat sätt vi jobbar på för att skapa en likvärdig elevhälsa är genom de partners vi väljer. För Allbry har en självklar sådan varit ILT Education, en stark aktör med hjärtat på rätt plats.

”ILT Education har alltid värnat om elever i behov av stöd. Tidigare var det elever med läs- och skrivsvårigheter och nyanlända elever men med Allbry utökar vi området till elevers välmående och elevhälsan. Att stötta kuratorer och elevhälsan ligger väldigt väl i linje med ILTs vision,” säger Jakob Skogholm, VD för ILT Education.

”Allbry är en lösning som revolutionerar arbetet för kuratorer och elevhälsan, och i det vill vi vara en del. Vi har framgångsrikt lanserat andra tjänster till svenska kommuner och skolor, och vi ser att Allbry kommer spridas brett på ett liknande sätt,” avslutar Jakob.

Genom samarbetet med ILT Education gör vi det enklare för fler att ansluta sig till Allbry. Barn och ungas psykiska hälsa under skoltiden är en av skolans största utmaningar idag och vi har ingen tid att förlora. Vi hoppas att ni är med oss och tillsammans vill vända den nedåtgående trenden.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>