Hem FORSKNING Ännu enklare tillgång till digitala lärresurser när Skolon och Vklass lanserar ny koppling

Ännu enklare tillgång till digitala lärresurser när Skolon och Vklass lanserar ny koppling

Publicerat av: Redaktionen

Skolon & lärplattformen Vklass kommer inför hösten att rulla ut en ny integration som möjliggör direktlänkning från olika funktioner i Vklass, så som exempelvis en pedagogisk planering direkt till olika digitala skolverktyg i Skolon.

Denna integration sparar mycket tid för lärarna och förenklar användningen av digitala lärverktyg, för både lärare och elever.

– Vi är glada över att kunna presentera en helt ny integration tillsammans med Vklass. Vår ambition är att möjliggöra digitalt lärande för alla genom att göra det enkelt att använda bra digitala Ännu enklare tillgång till digitala lärresurser när Skolon och Vklass lanserar ny kopplingskolverktyg, vilket är precis vad denna integration bidrar till. Elever och lärare kan nu i Vklass komma åt och med ett klick börja använda hundratals olika skolverktyg.

Det finns redan ett stort intresse från flera skolor att börja använda dessa funktioner som kommer att lanseras brett till både nya och tidigare användare av Vklass inför hösten, säger Sebastian Matuska, Partner Manager på Skolon.

– Vi på Vklass har länge jobbat för att få in digitala läromedel i Vklass och genom integrationen mot Skolon får vi nu in hundratals på ett bräde. Att licenshanteringen förenklas för skolan är också en stor vinst tror vi. Vi ser med spänning fram mot hösten och ett givande samarbete med Skolon där vi ytterligare kan förbättra funktionaliteten för användarna, säger Andreas Selling, VD på Vklass.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>