Hem NYHETER Christer Carlberg ny VD på Sanoma Utbildning

Christer Carlberg ny VD på Sanoma Utbildning

Publicerat av: Redaktionen

Christer Carlberg tillträdde som VD för Sanoma Utbildning den 1 november 2018 och tog samtidigt plats i den europeiska ledningsgruppen för Sanoma Learning.

Han efterträder Tobias Karlström som lämnar Sanoma för ett politiskt uppdrag.

Christer Carlberg ny VD på Sanoma Utbildning

Christer Carlberg, VD på Sanoma Utbildning

Christer Carlberg har lång erfarenhet från ledande befattningar inom både försäljning och som företagsledare. Närmast har han varit marknads- och försäljningschef på Sanoma Utbildning.

Han har också gedigen erfarenhet inom digitalisering och ett genuint intresse och engagemang för svensk skola och utbildning.

-Efter fem år på Sanoma Utbildning tycker jag fortfarande att den här branschen är den viktigaste och mest spännande att vara i. Med vår långa erfarenhet av att ta fram innovativa och stöttande läromedel har vi en viktig roll i att bidra till en framgångsrik svensk skola där lärare och elever kan nå sin fulla potential.

Som VD för Sanoma Utbildning ser jag fram emot att utifrån vårt starka erbjudande av ledande läromedel fortsätta leda företaget i den spännande utvecklingen som vi och marknaden befinner oss i, säger Christer Carlberg.

-Under Christers ledarskap kommer vi fortsätta utveckla Sanoma Utbildnings läromedelserbjudande och vår starka position inom blended learning i Sverige. Sanoma Utbildning har en viktig roll att spela inom det europeiska Sanoma Learning där vi tillsammans utvecklar nästa generations läromedel, säger John Martin, CEO Sanoma Learning.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>