Hem NYHETER Com Hem släpper mobilabonnemang för barn

Com Hem släpper mobilabonnemang för barn

Publicerat av: Redaktionen

Lagom till skolstarten lanserar Com Hem mobilabonnemang anpassat för barn och unga.

Abonnemanget är skyddat från oväntade kostnader genom att bland annat spärra betalsamtal samt sms- och appköp via faktura, och för den som redan är Com Hem-kund får barnet dessutom dubbelt så mycket data att surfa för varje månad.

För den som vill ha kostnadskontroll över barnens mobilabonnemang släpper Com Hem det nya abonnemanget ”Mobil Barn” som är anpassat för alla under 18 år. Abonnemanget är spärrat från betalsamtal, sms- och appköp via faktura samt dataroaming utanför EU/EES, vilket minskar risken för obehagliga överraskningar.

Com Hem släpper mobilabonnemang för barn

För den som redan har tv eller bredband via Com Hem kan barnet dessutom surfa dubbelt så mycket varje månad, då abonnemangets ordinarie 5 GB blir 10 GB för alla befintliga Com Hem-kunder.

”Det nya barnanpassade abonnemanget är en självklar utveckling av Com Hems mobilerbjudande. Barn och unga samlas kring uppkoppling och för dem är nätet många gånger den primära kanalen för både underhållning och lärande.

Genom Com Hem Mobil Barn får de trygg tillgång till den digitala världen, samtidigt som deras föräldrar på ett enkelt sätt kan hålla koll på kostnaderna”, säger Samuel Skott, chef för svenska konsumentmarknaden på Tele2-koncernen.

Com Hem Mobil Barn kostar 149 kronor i månaden och som skolstartserbjudande får kunderna rabatt på två mobiltelefoner med de mest väsentliga funktionerna som barn behöver och önskar. Läs mer här.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>