Kungsberget live i samarbete med Samsung Galaxy S7 och GIRO

Kungsberget presenterar en live-view tjänst ihop med Samsung Galaxy S7 och hjälmtillverkaren Giro. Med telefonen som fästs direkt på skidhjälmen kan alla sända live direkt från pisten.

Med hjälp av Samsungs senaste mobiltelefon, Galaxy S7,  får våra följare chansen att hänga med ut i backarna.
Galaxy S7 är den senaste och mest tekniskt avancerade telefonen på marknaden just nu. Den är dessutom utformad för ett aktivt liv med stöt och fuktskydd. En perfekt partner i skidbacken!kungsberget

Giro, som är världens största skidhjälmtillverkare, har en hjälm med inbyggt actionkamerafäste. Idag har de flesta en actionkamera men få vet att hjälmens säkerhet riskerar att försämras då man fäster kamerafästet på den. Felaktigt monterad kan fästet bli direkt livshotande vid en krasch. Giro har löst detta med ett integrerat fäste som på intet sätt riskerar säkerheten.

Hjälm och telefon lånas ut i Kungsbergets sportshop. Användaren behöver inte göra något mer än att bära hjälmen, det användaren ser – det ser följarna på YouTube i realtid. Det blir en häftig first-person-view och att man hör användarens kommentarer ger en extra krydda.

För att följa live-tjänsten följer du länken som finns på Kungsberget’s Facebook-sida och Kungsbergets Youtube-kanal “KungsbergetSkidort”.

Post Comment