Logitech lanserar det ergonomiska tangentbordet Wave Keys
Hem LOGITECH Logitech lanserar det ergonomiska tangentbordet Wave Keys

Logitech lanserar det ergonomiska tangentbordet Wave Keys

Publicerat av: Redaktionen

Ett lättillgängligt ergonomiskt tangentbord som ger komfort vid skrivbordet hemma och på kontoret.

Logitech lanserar det trådlösa ergonomiska tangentbordet Wave Keys och Wave Keys for Business, för att möta det ökade behovet av välbefinnande och komfort vid skrivbordet.

Wave Keys har en intuitiv vågformad design för bekvämare skrivning som inte kräver att användare behöver träna in ett nytt skrivsätt, samt ett integrerat vadderat handledsstöd för stöd under dagen. I takt med att människor i alla åldrar spenderar mer tid framför sina datorer ökar behoven av ergonomiska produkter globalt med en beräknad tillväxt på 4,6% under de kommande sju åren, enligt en nyligen publicerad marknadsrapport av RationalStat.

– Vi tycker att alla förtjänar att må bra i slutet av en arbetsdag, så vi började designa arbetsutrymmen som är lika attraktiva och lättillgängliga som de är ergonomiska. Wave Keys sätter välbefinnande på arbetsplatsen i centrum tack vare sin vetenskapsbaserade design med en kvalitetsstämpel från ledande ergonomer, säger Art O’Gnimh, general manager för Core Personal Workspace business på Logitech.

Wave Keys unika vågform placerar händer, handleder och underarmar i en naturlig skrivposition, och det integrerade vadderade handledsstödet bidrar till mer handledsstöd under hela dagen. Dess kompakta design passar många skrivbord i hemmet eller på kontoret, med två klassiska färger för att komplettera arbetsytan – grafit och off-white.

Ett hållbart alternativ
Designen av Wave Keys går i linje med Logitechs mål att skapa produktupplevelser som förbättrar människors liv. Detta innebär att beakta miljömässiga och sociala effekter som en del av varje designbeslut. Wave Keys är certifierat koldioxidneutralt, precis som resten av Logitechs produkter, och pappersförpackningen kommer från FSC-certifierade skogar och andra kontrollerade källor. Plastdelarna i Wave Keys inkluderar certifierad återvunnen plast för att ge ett andra liv åt slutförbrukad plast från uttjänt hemelektronik – 61% för grafit och 46% för off-white.

Logitech lanserar det ergonomiska tangentbordet Wave KeysDet multi-OS-kompatibla tangentbordet kan anslutas via Bluetooth, eller den medföljande Logi BOLT-mottagaren för ökad säkerhet, till upp till tre enheter samtidigt som Mac, PC och iPad, och användare kan enkelt byta mellan dem med en knapptryckning. För smidigare jobbdagar vid skrivbordet kan användare dessutom anpassa sin upplevelse med Logi Options+-appen med anpassade produktivitetsgenvägar, exempelvis “Stör ej” för fokuserad arbetstid. Det går även att skapa smarta åtgärder som sparar tid och skapar flow, däribland en morgonrutin som med en knapptryckning hjälper användare att enkelt börja jobbdagen.

Wave Keys är det senaste tillskottet till Logitechs ERGO-serie, tillsammans med Lift Vertical Ergonomic Mouse och andra produkter för välbefinnande på arbetsplatsen. Tangentbordet är en del av Logitechs fokus på att företagets produkter ska vara anpassade efter användarna tillsammans med en vetenskapsbaserad inställning till produktdesign och upplevelser. Tangentbordet är noggrant utformat via användartester, bland annat på Logitechs Ergo Lab, och har en godkännandestämpel från US Ergonomics.

Redo för affärer
För företag som prioriterar medarbetares välbefinnande introduceras Wave Keys for Business, ett nytt ergonomiskt tangentbord, idealiskt för anställda som bryr sig om ergonomi och letar efter ett tangentbord som är bekvämt med ett intuitivt skrivsätt. Tangentbordet är utrustat med Logi Bolt säker trådlös teknologi för att leverera tillförlitliga anslutningar även i överbelastade trådlösa miljöer, och är konstruerad för att möta dagens allt strängare säkerhetsstandarder för företag. Med Logi Bolt kan IT-team massdistribuera ett bekvämt, lättanvänt tangentbord till hela sin globala personalstyrka, och fjärrövervaka tangentborden genom Logitech Sync för att säkerställa att deras teams enheter är välmående och uppdaterade med global kundsupport, till Windows, macOS, Chrome OS och andra ledande operativsystem.

Logi Options+-appen är också tillgänglig för massdistribution till anställda för en anpassad användarupplevelse, inklusive effektivisering av repetitiva uppgifter med Smart Actions eller konfigurering av kortkommandon.

Pris och tillgänglighet
Wave Keys finns tillgängliga i grafit och off-white från och med den 13 oktober 2023 på logitech.com och hos utvalda återförsäljare till ett rekommenderat försäljningspris om 899 SEK. Wave Keys for Business i grafit kommer att finnas tillgängliga på www.logitech.com och via auktoriserade återförsäljare från och med november 2023.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>