Logitech introducerar whiteboardlösning för samarbete på hybridkontor och i klassrum
Hem LOGITECH Logitech introducerar whiteboardlösning för samarbete på hybridkontor och i klassrum

Logitech introducerar whiteboardlösning för samarbete på hybridkontor och i klassrum

Publicerat av: Redaktionen

Skapar lika villkor för distansarbetande team genom att öka synligheten för alla.

 Idag lanseras Logitech Scribe, en helt ny ny AI-driven whiteboard-kamera som skapar en mer rättvis mötesupplevelse för de deltagare som medverkar på distans. Logitech Scribe delar Whiteboard-innehåll till videomöten med fantastisk klarhet och transporterar alla virtuellt till samma rum. Kameran är kompatibel med ledande tjänster som Microsoft Teams och Zoom.

Logitech Scribe är perfekt för både mötesrum och klassrum och släpps i ett avgörande skede, i en tid där hybridarbete och undervisning på distans har spridit sig över hela världen. Med sin enkla och användarvänliga design gör den nya whiteboard-kameran att brainstorming, undervisning och team-möten nu blir lika tillgängliga och produktiva för alla deltagare. Med den nya kameran får deltagare en perfekt översikt över whiteboardtavlan – både de som deltar virtuellt och de som är på plats fysiskt i lokalen. Dela tavlans innehåll med ett knapptryckDe fysiska mötesdeltagarna kan dela tavlans innehåll under videmöten genom att trycka på en trådlös knapp som medföljer Scribe, eller på en kontrollskärm i mötesrummet, som till exempel Logitech Tap touch controller. Den trådlösa knappen fungerar i ögonblicket med Zoom Rooms och kommer integreras med Teams Rooms senare under året. Scribe fungerar också som en USB-kamera med i stort sett alla videokonferenstjänster, vilket betyder att den kan användas i såväl möteslokaler, klassrum som på hemmakontoret.

  -Vi har jobbat hårt för att leverera ljud och video av hög kvalitet i både möteslokaler och distanskontor, men det har saknats en pusselbit: att kunna integrera icke-digitalt innehåll som tavlor, whiteboards eller post-its i virtuella möten, säger Scott Wharton, General Manager och Vice President, Logitech Video Collaboration. -Logitech Scribe fungerar, eftersom den tar utgångpunkt i något som alla redan vet hur man gör: Man tar en tuschpenna och skissar på en whiteboard. Nu kan vi lyfta icke-digitalt samarbetsinnehåll så att alla kan se det i hög kvalitet samtidigt som vi gör det extremt enkelt att använda och dela, tack vare att den är kompatibel med populära molntjänster som Teams och Zoom.  
  Artificiell intelligens ger alla den bästa platsen vid bordet .Med hjälp av artificiell intelligens kan Scribe göra den som antecknar på exempelvis en whiteboard transparent, så att deltagarna på distans kan se tavlan utan att det är något som skymmer. Tack vare AL-tekniken kan även markörpennans färg förbättras automatiskt, så att innehållet blir lättare att läsa. Scribe kan även upptäcka annat icke-digitalt innehåll som till exempel Post-its lappar som är populära att använda vid brainstorming-möten. Oavsett om man deltar på mötet via en bärbar dator hemifrån eller är på plats fysiskt i möteslokalen, kommer Scribe se till att alla deltagare får den bästa placeringen vid ”mötesbordet”. Elegant lösning till kontor och klassrum.
Med dess rena linjer, väggmonterade design och genomtänkta kabeladministration smälter Scribe elegant in i alla moderna kontor och klassrum. Scribe levereras med en trådlös knapp för delning, monteringskomponenter, strömförsörjning och kategorikablar för skalbar användning. Med Scribe stärker Logitech sin expertposition inom utvecklingen av samarbetsverktyg, som gör det lättare för människor att interagera med den digitala världen på ett mer naturligt och meningsfullt sätt.  
   Pris och tillgänglighet Logitech Scribe kostar 12 999 SEK och är för närvarande kompatibel med Teams Rooms i Windows och Zoom Rooms. Support till Zoom-enheter blir tillgängligt efter lanseringen. Scribe fungerar med i stort sett alla videokonferenstjänster och kan användas som en USB-kamera i sig själv, om den kopplas till en dator eller en bärbar enhet. 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>