Hem POLITIK Matilda Ernkrans presenterar hur universitet och högskola förstärks inför hösten

Matilda Ernkrans presenterar hur universitet och högskola förstärks inför hösten

Publicerat av: Redaktionen

I dag, måndag 29 juni, håller Matilda Ernkrans, minister för högre utbildning och forskning, en pressträff om hur universitet och högskola förstärks med fler platser inför hösten med anledning av det nya coronaviruset.

Matilda Ernkrans kommer också berätta om ett coronarelaterat uppdrag till Universitetskanslersämbetet.

Matilda Ernkrans presenterar hur universitet och högskola förstärks inför hösten

Matilda Ernkrans

Tid: 29 juni 2020 kl. 11.00
Plats: Bella, kvarteret Björnen. Entré via Rödbodgatan 6

Obligatorisk föranmälan till Simon Boström (se kontaktinformation) senast kl.10.15. Presslegitimation krävs. Max två personer från respektive redaktion kan närvara. Insläpp från kl. 10.30.

Pressträffen webbsänds på regeringen.se, på Regeringskansliets Youtube och på regeringens Instagramkonto. Det finns även möjlighet till enskilda intervjuer efter att pressträffen avslutats.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>