Hem NYHETER Planning by Haldor gratis för att stötta distansundervisning

Planning by Haldor gratis för att stötta distansundervisning

Publicerat av: Redaktionen

Just nu är det många skolor som undersöker möjligheterna till distansundervisning.

Vi vill göra vad vi kan för att stötta lärare och elever. Därför erbjuder vi vårt populära planeringsverktyg i Teams, Planning by Haldor, gratis till alla för att underlätta distansundervisning.

Planning by Haldor är helt integrerat i Microsoft Teams vilket gör övergången till ett virtuellt klassrum smidigare. Lärare och studenter kan lätt hålla kontakten och arbeta var och när de vill.

Hur kan Planning underlätta distansundervisning?

  • Planning by Haldor gratis för att stötta distansundervisning

    Samlar alla planeringar, Teamsuppgifter och bedömningar i en flik som kan nås när som helst, från mobil, surfplatta eller dator.

  • Elever får en tydlig överblick över vad de ska jobba med de närmaste veckorna eller månaderna, vilket ger dem möjlighet att förbereda sig.
  • Avancerad läsare är integrerat i planeringar och uppgifter vilket gör distansundervisning mer tillgänglig för alla elever, oavsett olika skriv- och läsförmåga.
  • Med Skolverkets läroplaner i Planning kan lärare koppla kunskapskrav och centralt innehåll till planeringar och Teamsuppgifter och bedöma dem utifrån dessa.
  • Med möjligheten att förtydliga kunskapskraven kan eleverna ännu bättre förstå vad som förväntas av dem i en planering eller uppgift.
  • Bedömningsöversikten ger lärare stöd för att följa elevernas lärande och utveckling även på distans.
  • Ökar flexibiliteten för lärare som snabbt och lätt kan ändra i planeringar och uppgifter vid behov.
  • Planeringar och uppgifter med inbäddat, rörligt material (Sway, Forms Youtube mm.) fångar elevernas intresse och stöttar inlärning även på distans.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>