IT säkerhet behöver det vara tråkigt att lära sig?
Hem IT MED TECHQUEEN IT säkerhet behöver det vara tråkigt att lära sig?

IT säkerhet behöver det vara tråkigt att lära sig?

Publicerat av: Redaktionen

Svaret är NEJ och låt mig förklara varför:

Tänk er att ni ska lära ut för barn och ungdomar om IT säkerhet men känner att vart ska vi börja?

Ibland så komplicerar vi till det för mycket för oss själva och av detta ger det inte oss den rätta känslan av trygghet.

Mitt bästa tips är att börja med något exempel som barn och ungdomar redan känner till som en mobiltelefon.

IT säkerhet behöver det vara tråkigt att lära sig?Så en bra början kan vara prata om hur man kopplar in sin mobil för att ladda dessa om man är på offentliga platser. Här kan ni ge dem information att om dem ska ladda sin mobil via bussen med USB så ska de koppla in en USB kondom för att förebygga att inte få en sjukdom till sina mobiler, vänligen se bilden hur denna ser ut. Men vi har också ett annat alternativ och det är att ha med sig en gå och runt laddare som finns att köpa i olika teknikaffärer.

Bästa hälsningar

TechQueen

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>