StudyBee sluter avtal med Googlespecialisten Online Partner
Hem TEKNIK StudyBee sluter nu avtal med Googlespecialisten Online Partner

StudyBee sluter nu avtal med Googlespecialisten Online Partner

Publicerat av: Redaktionen

StudyBee som utvecklar ett verktyg för elevbedömning i Google Classroom ingår nu ett återförsäljaravtal med Googlespecialisten Online Partner.

“Ett viktigt steg för att nå ännu fler skolor med ett alternativ till tungrodda skolsystem,” säger Johan Henricson, VD på StudyBee.

Återförsäljaravtalet mellan StudyBee och Online Partner gör att fler svenska grundskolor, gymnasier och vuxenskolor får möjlighet att upptäcka StudyBee. Online Partner är Sveriges största Googlespecialist och har ett stort etablerat nätverk bland svenska skolor, men är också på väg att etablera sig i Norge.

“Samarbetet är helt i linje med vår strategi att öka vår säljkapacitet och nå fler grund- och gymnasieskolor. Vi har känt Online Partner under många år och delar samma vision om att göra Google till skolornas nav i kombination med effektiva och moderna applikationer,” säger Johan Henricson, VD för StudyBee.

StudyBee lanserade tidigare i år en utökad version av sitt verktyg för elevbedömning – StudyBee Assess för bedömning direkt i Google Classroom, StudyBee Insights med ett Early Warning System samt StudyBee Mobile, appen för elever och vårdnadshavare.

StudyBee sluter avtal med Googlespecialisten Online Partner

Patrik Zackrisson, Sales and Marketing Manager på Online Partner och Johan Henricson, VD för StudyBee. Foto: Ronja Feuer

Enligt Online Partner möter StudyBees verktyg precis det behov som finns på skolorna och gör Google Classroom ännu mer attraktivt.

“StudyBee har verkligen lyckats ta fram en nischad produkt som integrerar väl med Google Classroom. Dessutom är den väldigt snyggt gjord. Gränssnittet är rent, tydligt och avskalat, vilket är en stor fördel för användaren. Den kompletterar vår portfölj mycket bra,” säger Patrik Zackrisson, Sales and Marketing Manager på Online Partner.

StudyBee fokuserar just nu på svenska marknaden, men planerar för expansion.

“Vi tittar på ytterligare några intressanta marknader och tar ett steg i taget. Just nu ser vi mycket fram emot samarbetet med Online Partner,” säger Johan Henricson.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>