Hem NYHETER Tryggt höstlovsfirande i fokus på Skånes Djurpark

Tryggt höstlovsfirande i fokus på Skånes Djurpark

Publicerat av: Redaktionen

Nu nalkas höstlovet och många har en veckas ledighet att se fram emot.

Skånes Djurpark håller öppet hela lovet med fortsatt fokus på gästernas trygghet.

Tryggt höstlovsfirande i fokus på Skånes Djurpark

Höst i Djurparken möter gästerna med en färgsprakande skog pyntad med tusentals pumor och utomhusaktiviteter för hela familjen.

– Vi är glada att vi kan hålla öppet för de som längtar ut. Samtidigt är vi noga med att besöket ska vara tryggt och säkert, säger Glenn André Viste Bøe, VD på Skånes Djurpark.

Flera åtgärder har införts under våren och sommaren för att Skånes Djurparks gäster ska få en trygg upplevelse i parken.

Att begränsa antalet besökare är en viktig insats, och för att vara säker på att släppas in uppmanas därför gäster att förboka biljett online i god tid.

– Vi begränsar antalet gäster och vill belöna de som är ute i god tid. Därför har vi ett lägre pris på biljetten för de som bokar tidigt, säger Glenn André.

Väl inne i parken möts gästerna av personal som påminner om att hålla avstånd, informationsskyltar, handspritstationer och speciella kösystem som förhindrar folksamling. På djursidan pågår fortfarande kronhjortarnas brunstperiod och deras brölande ekar över parken. Björnarna Glok och Ester förbereder sig för fullt inför vintervilan, och höstens gäster kan passa på att säga godnatt till dem innan de går i ide-

Höst i Djurparken pågår varje dag t.o.m. den 1 november. Parken är pyntad med tusentals pumpor och i den vackra höstmiljön kan gästerna gå på trolljakt, karva pumpa och träffa både nordiska djur och Fåret Shaun.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>