Hem SKOLNIVÅ Skolon och lärresurstjänsten Learnify samarbete

Skolon och lärresurstjänsten Learnify samarbete

Publicerat av: Redaktionen

Skolon meddelar idag ett nytt samarbete med Learnify, vilket gör det möjligt att nå Learnifys tjänster med en och samma inloggning som de övriga verktygen i Skolons bibliotek.

Skolon blir även en digital resurs i Learnifys resursbibliotek, vilket möjliggör direktlänkning av digitalt skolmaterial i Skolon till uppgifter och läxor skapade i Learnify.

Skolon och lärresurstjänsten Learnify i samarbete

– Learnify är en uppskattad tjänst bland både lärare och elever. Samarbetet innebär enklare tillgång till Learnify, vilket är en central del för att förenkla användandet i klassrummet.

Det blir även möjligt att länka till licensierade läromedel som finns i Skolon, direkt från skapade uppgifter i Learnify, säger Sebastian Matuska, partneransvarig på Skolon.

– Vi vill inleda ett samarbete med Skolon för vi ser en klar fördel att vara med i en oberoende distributionskanal för att enklare nå kommuner och skolor med vår tjänst.

Våra användare kommer nu även att kunna hitta och länka till digitala resurser i Skolon, direkt inne i Learnify, oavsett vilket företag som står bakom. Detta är en klar fördel och underlättar för lärarna, säger Per Brahm, VD på Learnify.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>