Hem SKOLNIVÅEFTERGYMNASIAL UTBILDNING 247 personer välkomna första gången ProMeister sänder live

247 personer välkomna första gången ProMeister sänder live

Publicerat av: Redaktionen

Nu tar ProMeister nästa steg inom utbildningsteknik och inför livesändning av fordonsteknisk kunskap.

Första livesändningen sker fredagen den 15 maj klockan 14.00 och är öppen för 247 deltagare.

– Första livesändningen på fredag är gratis för alla och pågår under ca 30 minuter. Vi kommer att berätta om aktuell information och uppdateringar såväl från ProMeister som från branschen, det vill säga en bred blandning inom olika ämnen, säger Magnus Sikström, ansvarig ProMeister utbildning.

ProMeister inför livesändning för fordonsteknisk kunskap.

Livesändningen innehåller information och uppdateringar inom olika fordonstekniska ämnen, såväl nyheter från ProMeister som från branschen som helhet.

Ämnen som kommer beröras under kommande livesändningar är exempelvis; hur man använder ProMeisters utbildnings- och supportportal, nyheter inom diagnostik, genomgång av veckans tekniktips, OE-diagnos, kända problem, komponenter, verktyg, planerade utbildningar och mycket annat.

– Anledningen till att det är just 247 personer som kan anmäla sig beror på att det är antalet deltagare som vårt verktyg stödjer dagsläget. Vi tar det här initiativet för att fortsatt leverera rätt kompetens till Sveriges fordonstekniker så de i sin tur kan ta hand om dagens och morgondagens fordon, säger Magnus Sikström, ansvarig ProMeister utbildning.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>