Hem TEKNIK Gratis antivirus från Kaspersky Lab nu tillgängligt i Sverige

Gratis antivirus från Kaspersky Lab nu tillgängligt i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Kaspersky Lab släpper Kaspersky Free, ett nytt gratis antivirus för privata Windowsanvändare.

Lösningen bygger på Kaspersky Labs avancerade teknologier, som upprepat har bevisat sin effektivitet i en rad oberoende
tester.

Kaspersky Free är pålitlig, användarvänlig och förser användare med de grundläggande funktioner som krävs för att skydda sina enheter från de vanligaste typerna av cyberhot.

Gratis antivirus från Kaspersky Lab nu tillgängligt i Sverige

Enligt SOIs använde 82 procent av svenskarna internet dagligen under 2016. Antalet uppkopplade enheter ökade jämfört med året innan och varje svenskt hushåll hade i genomsnitt 2,07 datorer och 1,3 surfplattor. Samtidigt som vi i allt större utsträckning använder internet växer även risken att utsättas för cyberbrott.

Enligt de senaste globala siffrorna från Kaspersky Lab har 45 procent av internetanvändare blivit utsatta för cyberbrott. Nu vill Kaspersky Lab erbjuda de som väljer att inte köpa säkerhetsprogram till sina enheter en ny högkvalitativ gratislösning.

¾  Alla ska kunna skydda sig mot cyberbrott och genom detta initiativ hoppas vi uppmuntra fler konsumenter till att aktivt välja att skydda sig själva, familj och vänner på nätet, säger Leif Jensen, General Manager för Kaspersky Lab i Norden.

För mer information om Kaspersky Free och gratis nedladdning: http://www.kaspersky.com/se/free

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>