Gratis antivirus från Kaspersky Lab nu tillgängligt i Sverige

Kaspersky Lab släpper Kaspersky Free, ett nytt gratis antivirus för privata Windowsanvändare.

Lösningen bygger på Kaspersky Labs avancerade teknologier, som upprepat har Gratis antivirus från Kaspersky Lab nu tillgängligt i Sverige 1bevisat sin effektivitet i en rad oberoende
tester. Kaspersky Free är pålitlig, användarvänlig och förser användare med de grundläggande funktioner som krävs för att skydda sina enheter från de vanligaste typerna av cyberhot.

Enligt SOIs använde 82 procent av svenskarna internet dagligen under 2016. Antalet uppkopplade enheter ökade jämfört med året innan och varje svenskt hushåll hade i genomsnitt 2,07 datorer och 1,3 surfplattor. Samtidigt som vi i allt större utsträckning använder internet växer även risken att utsättas för cyberbrott. Enligt de senaste globala siffrorna från Kaspersky Lab har 45 procent av internetanvändare blivit utsatta för cyberbrott. Nu vill Kaspersky Lab erbjuda de som väljer att inte köpa säkerhetsprogram till sina enheter en ny högkvalitativ gratislösning.

¾  Alla ska kunna skydda sig mot cyberbrott och genom detta initiativ hoppas vi uppmuntra fler konsumenter till att aktivt välja att skydda sig själva, familj och vänner på nätet, säger Leif Jensen, General Manager för Kaspersky Lab i Norden.

För mer information om Kaspersky Free och gratis nedladdning: http://www.kaspersky.com/se/free