Hem NYHETER Hyresgäster erbjuds matteträning i ny satsning – boendetjänsten Avy i samarbete med Studybuddy

Hyresgäster erbjuds matteträning i ny satsning – boendetjänsten Avy i samarbete med Studybuddy

Publicerat av: Redaktionen

Nu erbjuds tusentals hyresgäster matteträning i sina hem genom samarbete mellan boendetjänsten Avy och studiecoachningsföretaget Studybuddy

Avy är den digitala boendetjänsten som genom sin plattform och boendeapp vill möjliggöra för bättre och enklare hyresboende.

Hyresgäster erbjuds matteträning i ny satsning – boendetjänsten Avy i samarbete med Studybuddy

Bland annat så erbjuder Avy en rad tjänster kopplade till hyresfastigheter och nu senast lanseras ett samarbete med studiecoachningsföretaget Studybuddy. Upp till 10 grannar kan anmäla sig till gemensamma studietimmar med privat lärare och betala en bråkdel av ursprungligt pris.

“Det är ett initiativ som inte bara förbättrar social hållbarhet och grannskap, utan skapar helt nya möjligheter för tusentals elever, unga som äldre, som tidigare inte haft ekonomisk möjlighet eller vetskap om vart man ska vända sig för denna typ av extrastöd.

Det är också ett ypperligt sätt för fastighetsägare att utnyttja tomma lokaler på ett sätt som verkligen gör skillnad” förklarar Mikaela Svefors, affärsutvecklingschef för Avy

Max Henrikson, VD för Studybuddy säger vidare: “Detta är ett fantastiskt initiativ som verkligen har alla förutsättningar att förändra liv i en positiv riktning. Våra studybuddies är själva unga vuxna som studerar vid t. ex KTH och blir viktiga akademiska förbilder för sina elever. Nu får vi chansen att hjälpa och inspirera en helt ny målgrupp till ökad ämneskunskap och förbättrat självförtroende kring studierna”

Studybuddy grundades 2004 och har idag över 1,000 studiecoacher kopplade till sig och erbjuder alltifrån matte, läsinlärning och studieteknik. 2018 gick Studybuddy ihop med Sveriges då största läxhjälpsföretag My Academy och företaget är idag en av de mest erfarna aktörerna på den svenska marknaden inom läxhjälp och studiestöd.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>