Samarbete för en bättre skola: IG förlänger partnerskap med Teach for Sweden
Hem UTBILDNING IG förlänger partnerskap med Teach for Sweden

IG förlänger partnerskap med Teach for Sweden

Publicerat av: Redaktionen

Vi är glada att kunna meddela att IG har valt att förlänga vårt partnerskapet med tre år till.

Vårt samarbete kommer att fokusera på två huvudsakliga mål:

  1. Öka antalet skickliga ledare: IG kommer att bidra till rekrytering, utbildning och placering av fantastiska ledartalanger. Dessa passionerade individer kommer att göra skilland på de skolor och för de elever som behöver det som mest.
  2. Samarbete för en bättre skola: IG förlänger partnerskap med Teach for Sweden

    IG förlänger partnerskap med Teach for Sweden

    Utveckla elever som ledare som kan forma en bättre framtid: Med hjälp av IG-anställdas tid och expertis kommer vi att främja elevernas utveckling som ledare – genom att främja självständigt tänkande, självledarskap och utveckla de färdigheter som unga människor behöver för att forma en ljusare framtid för sig själva och oss alla.

IG Groups stöd kommer att göra det möjligt för oss att fortsätta växa och utveckla antalet lärare som gör skillnad i klassrum runt om i Sverige. Vi ser fram emot fortsatt samarbete och den positiva förändring som det kommer att medföra för elever och samhällen. Tillsammans ser vi till att alla barn ska kunna välja sin egen framtid!

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>