Lärande Partner lanserar ytterligare digital kurs i Zoohandel
Hem NYHETER Lärande Partner lanserar ett ytterligare digital kurs i Zoohandel

Lärande Partner lanserar ett ytterligare digital kurs i Zoohandel

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanserar Lärande Partner tillsammans med Zoobranschens Riksförbund (ZOORF) ett ytterligare tillskott till sina digitala kurser – Zoohandelsutbildning Reptiler.

Kursen riktar sig främst till zoohandlare men passar även för personal i zoobutiker samt naturbrukslärare, djurskyddsinspektörer och hobbyister.

Deltagare kan gå kursen var de än befinner sig samt i sin egna takt och på den tid som passar bäst.

Lärande Partner lanserar ytterligare digital kurs i Zoohandel

Ytterligare tillskott till digitala kurser – Zoohandelsutbildning Reptiler

– Efterfrågan på lättillgängliga kurser är fortsatt stor. Det känns jätteroligt att vi tillsammans med Zoorf tagit fram ett ytterligare tillskott, säger Anneli Larsson, VD för Lärande Partner.

Kursen följer ett blended learning upplägg och erbjuder filmer, föreläsningar och quiz. Man gör den i egen takt och under den tid som passar. Klassrummet är öppet i minst ett år och deltagaren kan under det året gå tillbaka och repetera även efter att de klarat slutprovet och fått sitt intyg.

Kraven för att bedriva handel med levande djur sätts från Jordbruksverket.

– Synen på hur man bör sköta reptiler i fångenskap har ändrats mycket under de senaste 10 åren. Idag är det till exempel fokus på modern belysning och berikade miljöer med mer komplexa gradienter och mikroklimat. Därför känns det extra roligt att kunna erbjuda en uppdaterad och lättillgänglig kurs om reptiler och deras skötsel, säger Jesper Arnö, veterinär.

– Det känns fantastiskt roligt att kunna erbjuda ännu en digital kurs i utbildningen, säger Cecilia Dannborg Wilson, Styrelseordförande Zoorf. Vi ser fram emot att fortsätta den utvecklingen tillsammans med Lärande Partner.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>