Hem EVENT Lärare, nu startar vi våra nätverk för våren!

Lärare, nu startar vi våra nätverk för våren!

Publicerat av: Redaktionen

På expectrum finns kompetensutveckling för dig som undervisar i teknik åk 4-6 och åk 7-9.

Kom till oss och få praktiska tips, inspiration och kontakter!

Lärare, nu startar vi våra nätverk för våren!

För dig som undervisar i teknik åk 4-6: Handledargrupp i Teknik. Vill du få tips på vad du kan göra i klassrummet under tekniklektionerna och få inspiration i ämnet? Då ska du börja i den handledargrupp som våra NT-utvecklare håller. De går igenom modulerna i teknik som skolverket tagit fram, men jobbar också mycket med praktiska övningar som sen kan tas med till klassen.

Fyra träffar under vårterminen: 12 februari, 19 mars, 9 april och 21 maj, kl. 15.00-16.30.

Vi börjar våra träffar med fika. Anmäl dig så fort du kan till learning@expectrum.se.

För dig som undervisar i teknik åk 7-9: Tekniklärarnätverk. Vill du träffa tekniklärare från andra skolor, få inspiration till din undervisning och följa med på spännande studiebesök? Då ska du komma till tekniklärarnätverket som träffas på expectrum!

Fyra träffar under vårterminen: 5 februari, 12 mars, 2 april och 14 maj, kl 15.00-16.30.

Vi bjuder på fika. Den 5 februari startar vi med att prova micro:bit. (vi håller just nu på att ta fram ett utlåningsmaterial med micro:bit). Vi får också besök av Katarina Rehder från Centrum för tekniken i skolan (Cetis) som bland annat jobbar med hur tekniksalar i skolan ser ut.

Anmälan till learning@expectrum.se.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>