Nu blir det lättare att undervisa om global utveckling
Hem SKOLNIVÅEFTERGYMNASIAL UTBILDNING Nu blir det lättare att undervisa om global utveckling i skolan

Nu blir det lättare att undervisa om global utveckling i skolan

Publicerat av: Redaktionen

Nu lanserar vi på UNDP en lärarhandledning som gör det lättare att undervisa om global utveckling i skolan.

Lärarhandledningen är förankrad i Skolverkets allmänna mål och övningarna främjar elevers kunskap om utvecklingen i världen.

Blirvärldenbättre.se är framtagen för att göra det enklare för elever att förstå utvecklingen i världen. Plattformen ökar elevers kunskap om social, ekonomisk och miljömässig utveckling och bidrar till en faktabaserad världsbild.

Nu blir det lättare att undervisa om global utvecklingNu lanseras även en lärarhandledning med konkreta övningar förankrade i Skolverkets allmänna mål. Individuella framsteg kan enkelt följas på plattformen och innehållet är utvecklat för att kunna användas som läromedel i undervisningen.

Blirvärldenbättre.se är en vidareutveckling av UNDP:s populära bok med samma namn, som distribuerats i över tvåhundra tusen exemplar i Sverige. Syftet är att öka kunskapen om den värld vi lever i och möjliggöra för elever att göra sin röst hörd i frågor om hållbar utveckling.

Kolla in lärarhandledningen idag och låt dina elever utforska frågan: Blir världen bättre?

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>