Hem NYHETER Nu går världsledande undervisningsmjukvaran SMART Learning Suite online

Nu går världsledande undervisningsmjukvaran SMART Learning Suite online

Publicerat av: Redaktionen

SMART Learning Suite inklusive SMART Notebook är Sveriges mest använda pedagogiska undervisningsmjukvara med 60 miljoner användare över hela världen.

SMART Learning Suite har alla funktioner läraren behöver i undervisningen och länkar samman lärare, elever och alla digitala verktyg, datorer, chromebooks, surfplattor, telefoner och den gemensamma digitala ytan till en pedagogisk helhet i och utanför klassrummet.

Nu går världsledande undervisningsmjukvaran SMART Learning Suite online

SMART Learning Suite passar alla olika lärstilar och pedagogiska inriktningar, från mer traditionella metoder till flippade klassrum och blandade, flexibla lärmiljöer.

SMART Learning Suite går online för ännu mer flexibilitet i undervisningen

Med nya SMART Learning Suite Online kommer lärare åt alla sina SMART Notebook-lektioner när som helst, var som helst, från alla olika digitala enheter.

Läraren kan dela ut sina interaktiva lektioner till eleverna och låta dem arbeta i egen takt på sina datorer, chromebooks, plattor eller telefoner. Spelbaserade övningar, frågesporter, digitala prov och kollaborativa arbetsytor. SMART Learning Suite Online skapar helt nya förutsättningar för en kreativ, flexibel och elevaktiv undervisning.

SLS Online ingår i SMART Learning Suite

Ingen extra kostnad för SLS Online utöver den vanliga licenskostnaden för SMART Learning Suite.

Läs mer om SLS Online >>

Instruktionsfilmer på svenska >>

SMART Learning Suite optimerad att fungera med SMART Board

SMART Board är marknadens mest användarvänliga interaktiva skärm med alla funktioner läraren behöver i undervisningen samlade på ett ställe. Mjukvarusviten SMART Learning Suiteär utvecklad och optimerad för att användas tillsammans med hårdvaran för att skapa de bästa förutsättningarna för elever och lärare i klassrummet.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>