Nya mycket användbara insikter kring skolans SKA-arbete – vi delar med oss
Hem EVENT Nya mycket användbara insikter kring skolans SKA-arbete – vi delar med oss

Nya mycket användbara insikter kring skolans SKA-arbete – vi delar med oss

Publicerat av: Redaktionen

Frukostwebbinarium den 28/6 om insikterna och möjligheterna
Skolans systematiska kvalitetsarbete leder systematiskt till att eleverna går miste om bättre undervisningen rapport för internutbildning och diskussion i en kommun, på en skola eller på rektorsutbildningen.

Hej!

Vi har gått under ytan på skolans kvalitetsarbete och resultatstyrning genom att analysera kvalitetsdokumenten från 20 slumpvis utvalda kommuner och 56 rektorer. Vi har analyserat odiskutabelt viktiga delar av skolans kvalitetsarbete och resultatstyrning. Läs hur forskare och andra experter bekräftar rapportens slutsatser i en artikel i Kvalitetsmagasinet

Rapporten pekar på bristerna men innehåller även goda exempel. Den fungerar därför utmärkt för diskussioner inom en ledningsgrupp på skol- eller kommunnivå och på rektorsutbildningen. 

Vi har analyserat kommunala skolhuvudmäns och rektorers:
– Fokus på undervisningens kvalitet
– Fokus på kunskapsutvecklingens progression och förädlingsvärden
– Struktur för systematik, analys och effektfulla åtgärder
– Innehåll i analyser för effektfulla åtgärder

ANMÄL DIG TILL FRUKOSTWEBBINARIET DEN 28/6 – KLICKA HÄR

LADDA HEM RAPPORTEN HÄR

OBS. Webbinariet är gratis och kommer att genomföras i dialogform med begränsat antal platser. Detta ger möjlighet till frågor och svar. Anmälan och sedan ”no-show” debiteras med 400 kr per deltagare, exkl. moms.


Vårhälsningar!

från oss på Successful Schools

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>