Hem NYHETER Nytillskott i Swedish Edtech Industrys styrelse

Nytillskott i Swedish Edtech Industrys styrelse

Publicerat av: Redaktionen

Den 15 maj höll branschorganisationen för utbildningsteknologi, Swedish Edtech Industry, årsmöte där tre nya ledamöter valdes in i styrelsen.

Nya ledamöter är Anna Settman, vd Liber, Per Almgren, vd Natur & Kultur och Christer Carlberg, vd Sanoma Utbildning.

Nytillskott i Swedish Edtech Industrys styrelse

Nya ledamöter i Swedish Edtech Industrys styrelse: Christer Carlberg, vd Sanoma Utbildning, Anna Settman, vd Liber och Per Almgren, vd Natur & Kultur.

”På Liber vill vi bidra till framtidens lärande med digitala tjänster för elever och lärare. Vi verkar i ett ekosystem och Swedish Edtech Industry spelar en viktig roll i det branschövergripande arbetet med förbättrings- och kvalitetsfrågor, något vi självklart vill engagera oss i.” -Anna Settman, vd Liber och nyinvald styrelseledamot Swedish Edtech Industry

Vi har nu lagt vårt andra år som branschförening bakom oss och där vi redan från start fått ett stort gensvar från alla branschens företag, där vi idag uppgår till 75 medlemsbolag, säger Peter Mattisson, ordförande i styrelsen.

Valberedningens uppdrag har varit att få en bred representation från branschens alla segment och en kontinuitet i vårt ganska tidiga skede av branschorganisationens arbete. Vi tackar de som lämnar för allt jobb och välkomnar nya och gamla i styrelsen. Engagemanget för föreningen är mycket stort och jag ser fram emot att leda vårt styrelsearbete ännu ett år, avslutar Peter.

Styrelse Swedish Edtech Industry 2019-20

Peter Mattisson, Ordf

Tommy Eklund, IST, ledamot

Anna Settman, Liber, ledamot NY

Andreas Selling, Vklass, ledamot

Per Almgren, vd Natur & Kultur, ledamot NY

Örjan Johansson, Atea, ledamot

Christer Carlberg, vd Sanoma Utbildning NY

Bo Kristoffersson, Nordenchef Lexplore

Torvid Hafström, Learnox Suppleant

Valberedning 2019-20

Hernan Ruiz, vd Schoolsoft, sammankallande

Angelica Hedin, Sverigechef Bonnier Education

Viktor Löfgren, vd Digiexam

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>