Nytt ramavtal med Stockholms stad inom digitalt lärande
Hem TEKNIK Ett nytt ramavtal med Stockholms stad inom digitalt lärande

Ett nytt ramavtal med Stockholms stad inom digitalt lärande

Publicerat av: Redaktionen

Xtractor, som är en del av Semconkoncernen, har vunnit ett nytt ramavtal med Stockholms stad som avser produktion av kommunens digitala utbildningar. 

Avtalet innebär att Xtractor/Semcon är förstahandsvalet av leverantörer och innefattar tjänster till ett maximalt värde på 20 miljoner kronor per år.

Nytt ramavtal med Stockholms stad inom digitalt lärande– Det är riktigt roligt att Stockholms stad väljer att luta sig mot vår expertis i deras viktiga satsning på medarbetarnas kompetensutveckling. Våra expertteam är redan igång och jobbar med flera nya utbildningar inom olika områden i kommunen, säger Anders Jonasson, avdelningschef på Semcon Learning Stockholm.

Stockholms stad är Sveriges största kommun och hemstad för över 960 000 stockholmare. Kommunens medarbetare stöttar invånarna via beslut i kommun-fullmäktige, nämnder och styrelse.

Och behovet av kompetensutveckling är ständigt aktuellt – liksom inom alla sektorer i samhället idag gäller det att hålla sig uppdaterad med den senaste kunskapen.

Helhetsleverantör inom digitalt lärande
Semcon är en ledande leverantör inom digitalt lärande i Sverige och har alla de kompetenser och verktyg som behövs för att stötta organisationer och företag med inspirerande, moderna utbildningslösningar som ger verklig effekt.

– I varje projekt utgår vi från kundens specifika behov och målgrupper för att kunna bidra med precis rätt expertis. Vårt team består sedan av en mix av exempelvis pedagogiska rådgivare, manusförfattare, filmproducenter och formgivare som tillsammans tar fram användarvänliga och effektiva utbildningar, säger Anders Jonasson.

Det nya ramavtalet sträcker sig över två år, med möjlighet till förlängning i sammanlagt två år till.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>