Hem PÅ GÅNG Malmö e-sportcenter söker språkkunnig fritidspedagog

Malmö e-sportcenter söker språkkunnig fritidspedagog

Publicerat av: Redaktionen

Malmö e-sportcenter är en föreningsdriven mötesplats som startats av Sverok Skåne, Malmö e-sport och Spelens hus.

Att förbättra integrationen i Malmö är ett av målen med projektet.

Malmö e-sportcenter söker språkkunnig fritidspedagog

Ett annat är att alla, oavsett ekonomisk bakgrund, ska kunna ha e-sport som hobby. Nu söker projektet en språkkunnig och engagerad fritidspedagog.

Fritidspedagogen kommer att ha väldigt varierande uppgifter. Förutom att hålla öppet i lokalen i köpcentret Mitt Möllan så består en stor del av arbetet i att nå ut till och engagera asylsökande.

– Att vara aktiv i en förening är ett fantastiskt sätt att komma in i det svenska samhället, säger Samir Arabi-Eter, projektledare på Spelens hus.

En chans att göra skillnad

Medarbetaren kommer även att marknadsföra centret mot nya grupper, ordna aktiviteter samt hålla i utbildningar kring hur man skapar en trygg och respektfull miljö på nätet. Samir Arabi-Eter hoppas på att man ska hitta rätt person så snart som möjligt.

– Vi hoppas på att kunna hitta en språkkunnig och engagerad medarbetare. Malmö e-sportcenter har en liten personalstyrka med stora drömmar om att göra skillnad. I och med den här anställningen så kan vi verkligen levla upp verksamheten.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>