Trygghet i skolan – Inbjudan till lansering av verktyget ”Tryggare Skola”
Hem EVENT Trygghet i skolan – Inbjudan till lansering av verktyget ”Tryggare Skola”

Trygghet i skolan – Inbjudan till lansering av verktyget ”Tryggare Skola”

Publicerat av: Redaktionen

Tillsammans med Länsstyrelserna i Blekinge och Stockholm bjuder Stiftelsen Tryggare Sverige in till ett kostnadsfritt webbinarium den 30 november med fokus på trygghet i skolan.

Vid seminariet presenteras ett nytt utvärderat verktyg för att få säkra och trygga skolor.

Barn tillbringar större delen av sin tid i skolan, samtidigt som skolan är en av de vanligaste platserna där barn drabbas av brott. Nu bjuder Stiftelsen Tryggare Sverige, Länsstyrelsen Blekinge och Länsstyrelsen Stockholm in till en digital lansering av verktyget Tryggare Skola. Verktyget har utvärderats av universitetslektor Charlotta Thodelius och är redo att lanseras.

Hur kan säkerhets- och trygghetsarbetet i skolan systematiseras? Vilka är framgångsfaktorerna? Hur kan samverkan kring arbetet initieras?

BAKGRUND
Verktyget Tryggare Skola har utvecklats av Stiftelsen Tryggare Sverige på uppdrag av Länsstyrelsen i Blekinge. Arbetet startade under hösten år 2019, där en första version av verktyget användes av fem skolor i Blekinge län. Sedan dess har verktyget utvärderats, utvecklats och tagit form.

Trygghet i skolan – Inbjudan till lansering av verktyget ”Tryggare Skola”MÅLGRUPP
Målgruppen för webbinariet är utbildningsförvaltningar, skolledare, pedagoger, elevhälsa, fastighetsförvaltningar, brottsförebyggande samordnare, poliser, säkerhetssamordnare, stadsplanerare, m. fl.

TID/DATUM
Webbinariet äger rum den 30 november kl. 10-12

ANMÄLAN
Anmäl dig via den här länken: https://tryggaresverige.org/62222-2 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>