Berättarministeriet firar med sina författare
Hem EFTER PLUGGET Berättarministeriet firar tio år med sina författare

Berättarministeriet firar tio år med sina författare

Publicerat av: Redaktionen

Berättarministeriet fyller tio år och har bjudit in sina författare – barnen – på torgfest där vi ska skriva Världens Längsta Berättelse i stafettform.

Vi börjar i Stockholm på Hagsätra torg den 19 maj, fortsätter på Husby torg 20 maj och avslutar på Gamlestads torg i Göteborg den 2 juni.  

Berättarministeriet firar med sina författareEtt bokförlag skulle inte vara ett bokförlag utan sina författare. Berättarministeriets uppburna författare är barnen som varje dag kommer till utbildningscentren. I mer än tretusensexhundrafemtio dagar – över tio år – har Berättarministeriet fått ta del av barnens fantasi och skapat tusentals berättelser.

Det vill vi uppmärksamma genom torgfester där vi firar, tar fantasifulla författarporträtt, skapar poesi och Världens Längsta Berättelse. Berättelsen kommer att bli en minst 100 meter lång skapelse i form av en rulle.

Den kommer att resa mellan utbildningscentren och arbetas på av 200 författare. Den kommer inte bara att bli väldigt lång utan även ett tidsdokument över våra författare, Berättarministeriet och de platser vi verkar på.

Varmt välkommen att ta del av skapandet, träffa barn, lärare och volontärer.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>