Förvaltningschef blir grundskoledirektör i Göteborgs stad
Hem KOMMUNER Förvaltningschef ska bli grundskoledirektör i Göteborgs stad

Förvaltningschef ska bli grundskoledirektör i Göteborgs stad

Publicerat av: Redaktionen

Maria Andersson som är förvaltningschef på Förskola & Grundskola och tillförordnad förvaltningschef på Gymnasium & Arbetsmarknad kommer att lämna Kungsbacka kommun.

Hon ska bli grundskoledirektör i Göteborgs stad.

Maria Andersson är lärare i grunden och har lång erfarenhet av att vara chef.

Förvaltningschef blir grundskoledirektör i Göteborgs stad

Maria Andersson blir ny grundskoledirektör i Göteborgs stad. Foto: Kungsbacka kommun

Hon började arbeta på Kungsbacka kommun för drygt fyra år sedan som förvaltningschef för Förskola & Grundskola. Sedan den 15 augusti är hon även tillförordnad förvaltningschef för Gymnasium & Arbetsmarknad.

– Kungsbacka kommun är en fantastisk arbetsplats. Jag kände mig välkommen från första dagen och arbetet har alltid känts meningsfullt tack vare gott samarbete, leveranser och utrymme för nytänkande, säger Maria Andersson.

Maria Andersson kommer att avsluta sin anställning i Kungsbacka kommun vid årsskiftet.

– Jag är mycket stolt och glad över att ytterligare en person från kommunledningen får ett så spännande och utmanande nytt jobb. Maria har gjort ett väldigt bra jobb och jag kan bara gratulera Göteborgs Stad till en mycket lyckad rekrytering, säger Malin Aronsson, kommundirektör i Kungsbacka kommun.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>