Hem NYHETER Futurums VD finalist i Sweden Green Building Awards 2019

Futurums VD finalist i Sweden Green Building Awards 2019

Publicerat av: Redaktionen

Göran Lunander, VD på Futurum Fastigheter, har gått till final som Årets person inom hållbart byggande i Sweden Green Building Awards 2019.

Görans ledarskap och engagemang för ett hållbart byggande och en hållbar fastighetsutveckling har varit central från det att det kommunala bolaget Futurum Fastigheter startades 2012.

Futurums VD finalist i Sweden Green Building Awards 2019

Med visionen ”Miljöer värdiga våra barn” i fokus har han drivit, präglat och utvecklat bolaget och sina medarbetare i en tydlig riktning mot en hållbar miljö för de barn, unga, lärare och pedagoger som vistas i bolagets fastigheter.

Hans egenskaper som ledare och visionär med stark verklighetskoppling, bidrar till att anställda på Futurum, barn, föräldrar och inte minst alla örebroare (medborgarna) kan känna sig trygga i den utveckling som Futurum bidrar till.

Sweden Green Building Council skriver i ett meddelande på LinkedIn:

”Vad har Henrik Svensson (Fastighetsutvecklingschef på Storebrand Fastigheter AB), Mattias Tas (Hållbarhetsansvarig Fastighet på Lidl Sverige) och Göran Lunander (VD Futurum Fastigheter i Örebro AB) gemensamt?

Förutom att inspirera och leda vägen inom hållbart byggande är de också finalister i Sweden Green Building Awards 2019!¨

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>