Hem NYHETER Irisity inleder samarbete med säkerhetskoncernen 2045 Segurança i Portugal

Irisity inleder samarbete med säkerhetskoncernen 2045 Segurança i Portugal

Publicerat av: Redaktionen

2045 Empresa de Segurança S.A. är ett av Portugals ledande säkerhetsbolag samt också verksamt i de portugisiskt talande afrikanska länderna.

2045 dominerar skolbevakningsmarknaden i Portugal med kamerabevakning vid drygt 1.100 skolor över hela Portugal.

Irisity inleder samarbete med säkerhetskoncernen 2045 Segurança i Portugal

– Vi ser fram emot ännu en storaffär för Skolbevakaren och ser detta som ett bevis för vår unika produkt och spets inom detta marknadsområde, säger Marcus Bäcklund, VD Irisity.

Avtalet ger 2045 Empresa de Segurança rätt att licensiera IRIS Skolbevakaren för marknaden i Portugal. Security as a Service tjänsten IRIS uppgraderar befintliga kamerainstallationer till högprecisionsanalys genom Irisitys patenterade självlärande AI-algoritmer.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>