Natur & Kultur lanserar NOKflex Matematik i Skolon

Skolons samling av 1500 digitala skolverktyg och läromedel för skolans värld utökas ytterligare idag, den 22 januari.

Natur & Kultur lanserar NOKflex Matematik i Skolon 1
Matematikläromedlet NOKflex blir tillängligt i Skolon den 22 januari.

Natur & Kultur lanserar nu de populära matematiktitlarna NOKflex Matematik i biblioteket.

Natur & Kultur erbjuder redan idag sina digitala läromedel för användning genom Skolon och utbudet utökas nu även med de uppskattade titlarna i NOKflex Matematik. NOKflex ger skolor och kommuner kvalitetssäkrade och beprövade matematik- och programmeringsläromedel i digitalt format.

Oliver Lundgren, VD för Skolon, berättar:

– Vi är verkligen glada över att välkomna NOKflex-titlarna i Skolons bibliotek. Det är läromedel av hög kvalitet och som med sitt innehåll verkligen skapar ett värde för användaren med sin starka och unika funktionalitet. Läromedlen har varit önskade för åtkomst i Skolon av många skolhuvudmän och därför känns det givetvis extra roligt att äntligen kunna presentera titlarna i vårt bibliotek.

Integrationsarbetet av läromedlen har pågått under senare delen av hösten och NOKflex-titlarna finns nu tillgängliga för användning genom Skolon. Helena Holmström, förlagschef på Natur & Kultur Läromedel, avslutar:

– Vi välkomnar att NOKflex tar plats i Skolon. NOKflex är Natur & Kulturs egenutvecklade läromedel i matematik och ligger i absolut digital framkant. Otroligt mycket arbete, kunskap, tester och kärlek till matematik och undervisning ligger bakom utvecklingen av NOKflex. Att kunna förenkla tillgången till det för Skolons användare känns både viktigt och bra. Vilken flygande start på 2019!