Pennplattan Wacom Intuos är nu kompatibel med Chrome OS
Hem TEKNIK Pennplattan Wacom Intuos är nu kompatibel med Chrome OS

Pennplattan Wacom Intuos är nu kompatibel med Chrome OS

Publicerat av: Redaktionen

Wacom meddelade idag att företagets trådbundna Wacom Intuos-modell i storlek Small nu är Works With Chromebook-certifierad, precis som One by Wacom som certifierades tidigare i år.

Chromebook-användare, särskilt studenter och nya kreatörer, har fått fler alternativ för att börja skapa digitalt med en Wacom-pennplatta och ett växande antal program för teckning, målning och fotoredigering som fungerar perfekt på Chromebook.

Chromebook har skapat uppmärksamhet inom utbildningssektorn och hos personer som letar efter nya lösningar för att arbeta hemifrån. Wacom arbetar för närvarande med att utöka Chromebook-kompatibiliteten så att den omfattar ytterligare Wacom-enheter och ger ett snabbt växande antal Chromebook-användare tillgång till Wacoms intuitiva och naturliga pennteknik”, säger Faik Karaoglu, Executive Vice President på Wacoms Branded Business. ”Genom att kombinera en Intuos-pennplatta och Chromebook kan unga kreatörer även använda hela sin potential inom konst och design tack vare flera rit- och målarprogram. Tack vare ett långsiktigt samarbete med Celsys får Wacom Intuos-användare möjligheten att skapa spektakulär konst med det välkända ritprogrammet Clip Studio Paint.”

Anslut och börja skapa

Pennplattan Wacom Intuos är nu kompatibel med Chrome OSDen trådbundna Wacom Intuos-modellen i storlek Small kan anslutas smidigt till alla Chromebook med USB-A och den senaste versionen av Chrome OS. Ingen drivrutin behövs. Den ergonomiskt utformade och lätta Wacom-pennan har 4 096 trycknivåer och företagets batterilösa EMR-teknik. Den responsiva, ergonomiska och tryckkänsliga pennan gör att användare på ett naturligt sätt kan skriva, skissa, rita eller redigera innehåll på en särskilt avsedd pennplatta.

Wacom Intuos ger också en bra start för att utforska digital kreativitet med Chromebook.

Användare som köper Wacom Intuos får tillgång till ett inspirerande programvarupaket, inklusive en 3-månaders gratis prenumeration på Clip Studio Paint Pro som är ett kraftfullt och lättanvänt ritprogram för tecknade serier och manga. Collaboard, Limnu, Explain Everything och Kami, som också ingår, är program som har utvecklats specifikt för utbildning.

Den trådbundna Wacom Intuos-modellen i storlek Small är nu kompatibel med Chrome OS, Windows, Mac och vissa Android-enheter. Den använder en teknik som utvecklats av Wacom exklusivt för den särskilt avsedda pennplattan.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>