Hem NYHETER NOX inbjudna till regeringens samverkansgrupp för kompetensförsörjning

NOX inbjudna till regeringens samverkansgrupp för kompetensförsörjning

Publicerat av: Redaktionen

Tidigare i februari blev det officiellt att NOX är en del av regeringens samverkansgrupp för kompetensförsörjning och livslångt lärande, en av fyra grupper som regeringen tillsatt med målet att hitta innovativa lösningar för att möta samhällsutmaningar och bidra till svensk konkurrenskraft.

Gruppen består av experter och företrädare från näringslivet, akademin, civilsamhället och det offentliga.

Som experter inom gig-ekonomin är NOX uppgift att bidra med att identifiera utmaningar, behov och möjligheter utifrån gig-ekonomins perspektiv.

NOX inbjudna till regeringens samverkansgrupp för kompetensförsörjning

”Det här är ett ytterst ärofyllt uppdrag för oss och vi är stolta över att få vara med och forma framtidens arbetsmarknad.

Vårt perspektiv utgår ifrån gig-ekonomin och med tankar och synpunkter från våra 2000 egenföretagare i nätverket kommer vi att kunna vara rösten för egenföretagare i Sverige” säger Pernilla Ramslöv, VD på NOX Consulting.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>