Hem Pedagogsnack Tre skolor vågar utmana sig själva för bättre skolresultat

Tre skolor vågar utmana sig själva för bättre skolresultat

Publicerat av: Redaktionen

För några månader sedan släppte vi vår nya produkt – Qlear Lektionskoll.

Sedan lanseringen har Mörarpsskolan och Rydebäcksskolan i Helsingborg stad startat upp Lektionskoll och ännu en skola, Ljungarumsskolan i Jönköpings kommun, kommer att starta i februari.

Tre skolor vågar utmana sig själva för bättre skolresultatLektionskoll hjälper lärarna att få feedback på sina lektioner utifrån Skolinspektionens modell. Feedbacken kommer från målgruppen elever och lagras i en analyserbar databas.

Lärare får feedback med en gång och kan också se sin svarsprofil, dvs vilka delar av undervisningen som fungerar bra eller mindre bra.

I Lektionskoll finns även förslag från Skolinspektionen på hur en lärare kan bli bättre inom olika delar av undervisningen baserat på sin svarsprofil. Tre skolor vågar utmana sig själva för bättre skolresultatÄven rektorer har stor nytta av informationen.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>