1,2 miljoner svenska studenter får obegränsad och gratis molnlagring
Hem APPAR 1,2 miljoner svenska studenter på gymnasium och universitet får obegränsad och gratis molnlagring

1,2 miljoner svenska studenter på gymnasium och universitet får obegränsad och gratis molnlagring

Publicerat av: Redaktionen

Mecenat, en av världens största digitala tjänster för kommersiella erbjudanden för studenter ingår ett samarbete med bildgalleri-appen KILIARO.

Samarbetet innebär att ca 1,2 miljoner svenska studenter på gymnasium och universitet får gratis tillgång till obegränsat lagringsutrymme i molnet med sitt Mecenat medlemskap.

1,2 miljoner svenska studenter får obegränsad och gratis molnlagringDet svenska bolaget KILIARO har utvecklat en app för delning av bilder och filmer med flera unika funktioner för enkel lagring och relevant delning. Bolaget grundades 2014 och är noterat på NASDAQ First North och har på kort tid nått framgångar både i Sverige och internationellt. Unga människor är en central målgrupp för Kiliaro då de ofta är tidiga att se värdet av nya tjänster. Om studenter anammar något är chansen stor att det sprids med en viral effekt. Ungdomar är samtidigt inte en köpstark målgrupp och drabbas dessutom hårt av det negativa klimat i sociala medier som Kiliaro vill motverka. Därför är detta erbjudande om gratis och obegränsad lagring en möjlighet för både Kiliaro och Sveriges ungdomar.

–    Vi är glada att kunna erbjuda våra medlemmar ett erbjudande med gratis molnlagring med obegränsat utrymme och 100% integritet. Kiliaros vision om att på ett enklare sätt dela bilder och interagera är nytänkande. Ser fram mot ett långsiktigt samarbete, säger Jonas Levin Vd på Mecenat.

–    Vi vill att vår tjänst utvecklas organiskt och är övertygade om att vi träffar en helt central målgrupp med detta samarbete, säger bolagets VD Elie Komo. Vi vill erbjuda bilddelning på individens egna villkor och stärka dennes roll i det digitala online-samhället. Det här är vårt sätt att bidra till en lite bättre värld som på sistone blivit förvrängd och destruktiv. Kiliaros primära målgrupp ligger mellan åldrarna 16 – 40, i Sverige bestående av 3,5 miljoner människor. Med detta samarbete når Kiliaro ca 35% av den primära målgruppen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>