En klass på Pitholmsskolan går över till distansundervisning
Hem Kommuner En klass på Pitholmsskolan går över till distansundervisning

En klass på Pitholmsskolan går över till distansundervisning

Publicerat av: Redaktionen

På grund av det ansträngda bemanningsläget på Pitholmsskolan och för att minska trängsel och smittspridning, kommer klass 9d att tillfälligt ställa om till distansundervisning från måndag 1 mars till 5 mars då eleverna går på sportlov.

En klass på Pitholmsskolan går över till distansundervisning

Klass 9 d går över till distansundervisning

– Utifrån en ökad frånvaro bland elever och lärare med anledning av Corona kommer klassen tillfälligt att ställa om till distansundervisning under perioden 1-5 mars, säger Malin Westling, skolchef Piteå kommun.

Information om omställningen har gått ut till vårdnadshavarna. Eleverna ska koppla upp sig med sin dator via Teams, enligt ordinarie schema mot undervisande lärare och lektion. Lärarna informerar eleverna om hur distansrundervisning fungerar och läraren för närvarokontroll vid lektionerna.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>