Vems ansvar är det livslånga lärandet?
Hem REPORTAGE Vem bär ansvaret för livslånga lärandet

Vem bär ansvaret för livslånga lärandet

Publicerat av: Redaktionen

Det utforskar vi under ett samtal med bl. a. Maria Henriksson, Regionchef Binogi Norden och Carl Heath, senior forskare på RISE.

Kunskap och kompetens är i dag en färskvara.

För att vara med i matchen som medborgare, företagare, politiker eller arbetstagare krävs en regelbunden kunskapsuppdatering.
Men vem bär ansvaret för detta? Vad krävs för att skapa en lärandeorganisation?

Tisdag 5 juli, kl.16.00-16.45
Cramérgatan (plats 319) i Visby

Vems ansvar är det livslånga lärandet?Studio Almedalen produceras av Herr Omar och Sustain Change i samarbete med bland andra Binogi. En tillfällig pop-up studio inspirerad av Musikhjälpen där det under Almedalsveckan kommer att direktsändas studiosamtal, intervjuer och mycket annat.

Du kan följa alla sändningar live på plats på Cramérgatan (plats 319) i Visby, på studioalmedalen.se och på Almedalsveckan Play.

Sändningarna pågår söndag den 3 juli 12.00-16.00, måndag–onsdag 4–6 juli 10.00-17.00 och avslutas med en direktsänd innovationstävling torsdag den 7 juli 12.00–16.00.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>