Under vecka 39 lanseras Elevhälsoveckan
Hem HÄLSA Under vecka 39 lanseras Elevhälsoveckan

Under vecka 39 lanseras Elevhälsoveckan

Publicerat av: Redaktionen

Nu laseras Elevhälsoveckan, ett initiativ av Elevhälsan.se för att stärka elevhälsan runt om i landet.

Allbry är stolta över att vara en officiell samarbetspartner till Elevhälsoveckan som genomförs i under vecka 39.

Vi vill på alla sätt vi kan lyfta fram elevhälsans viktiga roll så det var helt naturligt för oss att medverka under Elevhälsoveckan och stötta den här insatsen, säger Roza Azimi, medgrundare av Allbry.

Under vecka 39 lanseras ElevhälsoveckanAllbry stöttar också den nya utmärkelsen ”Årets Elevhälsoförbättrare” som har för avsikt att stärka elevhälsan genom att visa på goda exempel. Exempel som inspirerat och gör skillnad. På så vis kommer vi tillsammans lyfta fram och inspirera alla eldsjälar ute i skolans värld som arbetar med att främja ungas välmående.

Under Elevhälsoveckan får man tillgång till kostnadsfria webbinarier med experter och mycket mer. Syftet med veckan är att:
  • Visa att elevhälsa är hela skolans ansvar
  • Att investera i en god elevhälsa ska vara ett självklart val för alla skolor, huvudmän och kommuner
  • Inspirera till ett övergripande, strukturerat och kontinuerligt arbete där hela skolan arbetar tillsammans
  • Varje år genomföra en undersökning för att ge en bild av elevhälsoläget och visa vilka förutsättningar och brister som finns

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>