Hem EVENT Elever från Realgymnasiet är med och skapar större julgemenskap

Elever från Realgymnasiet är med och skapar större julgemenskap

Publicerat av: Redaktionen

Elever från Hotellutbildningen på Realgymnasiet i Stockholm, hjälper till att arrangera julfesten ”Jul för alla” som tar plats på Quality Hotel Globe den 19 december.

”Jul för alla” är en årlig julfest som för samman nya och etablerade svenskar med olika bakgrund så att de kan träffas för att fira jul och prata svenska.

Det arrangeras av den ideella organisationen Nema Problema och Quality Hotel Globe, där eleverna även gör sin praktiska del av utbildningen.

Elever från Realgymnasiet är med och skapar större julgemenskap

Julen förknippas ofta med glädje, gemenskap, familj och vänner. Tyvärr har inte alla den möjligheten.

-Det är jätteviktigt att eleverna får vara en del av allt som händer på hotellet, speciellt ett sådant här event som sprider glädje till andra. Detta event är vi otroligt stolta över att få vara en del av och den stoltheten vill vi att även eleverna ska känna.

Dessutom vill vi att dom ska få möjligheten att vara med till att bidra till en bättre värld, säger Anneth Martinsson, handledare för eleverna på Quality Hotel Globe.

Under julfesten kommer eleverna att hjälpa till med olika uppgifter. De kommer exempelvis att hjälpa till med integrations/fika-stationer, kids corner och dans kring granen.

-Jag tycker att det ska bli jättekul att få vara med på julfesten. Jag ser fram emot att få bidra till något som kan betyda mycket för någon annan. Dessutom ska det bli kul att få träffa massor av nya människor och att julpyssla. Jag hoppas att jag och mina kompisar på utbildningen kommer att få en kväll att minnas, säger Lian Jönemalm, elev på Hotellutbildningen på Realgymnasiet.

Anmäl dig gärna till julfesten via länken nedan:
https://www.nemaproblema.se/jul/

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>