Säkerhet och skalbarhet i fokus när Iver får ökat förtroende på Högskolan Kristiania
Hem SÄKERHET Säkerhet i fokus när Iver får ökat förtroende på Högskolan Kristiania

Säkerhet i fokus när Iver får ökat förtroende på Högskolan Kristiania

Publicerat av: Redaktionen

Iver har ett nära samarbete med Högskolan Kristiania och nu utökas samarbetet när Iver också ska leverera infrastrukturtjänster.

Högskolan Kristiania har över 18 000 studenter, 800 anställda och ett stort utbildningsutbud i Oslo, Bergen och online.

Ökad digitalisering och användning av nya tjänster i såväl undervisning som i övriga delar av högskolans verksamhet skapar ett större behov av skalbar och säker IT med höga krav på stabilitet.

Iver och Högskolan Kristiania har tecknat ett fyraårigt avtal med option på en förlängning där Iver ska ansvara för leverans av IT-arkitektur, säkerhet, drift och övervakning av WAN, LAN och WiFi.

Säkerhet och skalbarhet i fokus när Iver får ökat förtroende på Högskolan Kristiania– För Högskolan Kristiania är det viktigt att ha en partner som kan leverera större projekt och som kan agera snabbt när det behövs. Vi behöver en partner som tillsammans med oss ​​kan bygga och skala vår infrastruktur på ett säkert och flexibelt sätt. Efter ett och ett halvt års nära samarbete har Iver visat förståelse våra behov och levererar med kvalitet. Vi har därför stort förtroende för deras kompetens och tjänsteleverans när vi nu tar nästa steg, säger Dan Jönsson, chef för IT-drift, Högskolan Kristiania.

– Självklart är jag mycket glad över ett nytt samarbetsavtal med Högskolan Kristiania. Deras öppenhet och förhållningssätt till oss som leverantör har resulterat i en stark relation med ömsesidigt förtroende och förutsättningar för ett bra samarbete. Högskolan Kristiania är en framåtlutad kund med fokus på att möta sina studenters och anställdas krav och förväntningar. Vi ser fram emot att fortsätta det fina samarbetet med Högskolan Kristiania, säger Magne Solberg, Vice President, Iver Norge.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>