Skolons vd Oliver Lundgren prisas som Årets unga entreprenör på Guldeken
Hem EVENT Skolons vd Oliver Lundgren prisas som Årets entreprenör på Guldeken

Skolons vd Oliver Lundgren prisas som Årets entreprenör på Guldeken

Publicerat av: Redaktionen

Skolons vd Oliver Lundgren utsågs under fredagen till Årets unga entreprenör på Blekinges näringslivsgala Guldeken.

Den 29 oktober hölls Blekinges näringslivsgala Guldeken, en gala som belönat goda prestationer inom näringslivet sedan 1995.

Skolons vd Oliver Lundgren prisas som Årets unga entreprenör på Guldeken

Oliver Lundgren, vd för Skolon, mottog under fredagskvällen priset för Årets unga entreprenör på Blekinges näringslivsgala Guldeken. Till vänster i bild, Kattis Ahlström, kvällens konferencier.

I år var en av vinnarna Oliver Lundgren, vd på Skolon, som mottog Almis pris för Årets unga entreprenör.

– Det känns väldigt roligt att jag fick ta emot priset som Årets unga entreprenör i år. Det är hedrande att utses som vinnare bland andra kompetenta entreprenörer, och det här är ett pris jag delar med hela vårt grymma team. Skolons framgångar är en laginsats, säger Oliver Lundgren.

Almi Blekinges motivering till priset lyder:

“Handlingskraft, nytänkande och mod kännetecknar årets vinnare. En självklar ledare och entreprenör som driver företag med enorm potential – och är en sann visionär som gärna utforskar nya branscher med känslan av att ”the sky is the limit”. Guldeken för Årets unga entreprenör går till: Oliver Lundgren.”

Övriga nominerade i kategorin var Anton Olsson och Emma Sturesson, Diabetic Box och Hjalmar Forell, Forell VVS Teknik.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>