Draknästet på gymnasieskolan Knut Hahn lockar rekordmånga UF-företag
Hem EFTER PLUGGET Draknästet på gymnasieskolan Knut Hahn i Ronneby lockar rekordmånga UF-företag

Draknästet på gymnasieskolan Knut Hahn i Ronneby lockar rekordmånga UF-företag

Publicerat av: Redaktionen

 Den 15 februari är det dags för årets draknäste på gymnasieskolan Knut Hahn i Ronneby.

55 UF-företag kommer att pitcha sina företagsidéer för etablerade företagare som agerar som så kallade drakar.

Från och med idag presenteras drakarna.

– Drakarna är mestadels lokala eller regionala företagare eller näringslivsprofiler. Men bland årets 24 drakar finns även en Sverigechef och en fd Sverigechef, säger UF-läraren Peter Mattsson.

Draknästet på gymnasieskolan Knut Hahn lockar rekordmånga UF-företagFrån och med idag presenteras drakarna i flera sociala media kanaler, däribland Gymnasieskolan Knut Hahns Facebook och Instagram.

Den 15 februari är dags för den sjunde upplagan av Draknästet vid Gymnasieskolan Knut Hahn. 55 UF-företag är på plats för att sälja in sina företagsidéer. Drakarna ger feedback och den vinnande pitchen har chansen att få en investering i sitt UF-företag.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>